VRSTE BrinG POKLON PAKETA

Za odrasle postoje dve vrste paketa - BrinG Ice White i BrinG Elegant Gray, a za decu uzrasta od 6 do 15 godina smo napravili BrinG Kids.

BRING POKLON PAKET je naš inovativan proizvod!

BrinG je POTPUNO DRUGAČIJI poklon nastao iz želje da ljude obogati kvalitetnim iskustvom umesto predmetom i potrebe da one koje volimo i poštujemo obradujemo nečim posebnim! Sigurno ste do sada puno puta bili u nedoumici: šta da poklonite devojci, mužu, najboljoj drugarici za rođendan ili neku drugu priliku, poslovnim partnerima čije ukuse ne poznajete dovoljno, zaposlenima ... Ako jeste, onda je BrinG poklon odlično rešenje za Vas!

ZAVIRIMO U BrinG POKLON PAKETE!

Bez Obzira što se razlikuju po cenovnoj vrednosti, koncept svih BrinG poklon paketa je isti - 20-ak različitih i pažljivo biranih ponuda širokog spektra interesovanja koje se nalaze u jednom poklonu, daju mogućnost korisniku da sam može da izabere jednu koju će iskoristiti kao svoj poklon. Na taj način se poklanjaju doživljaji umesto predmeta. Da bi sve bilo jasnije, klikom na paket koji želite, možete pregledati sadržaj jednog poklona, uputstvo za korišćenje, a možete i poručiti ako želite.

BrinG Ice White

Prodajna cena RSD 4000.

BrinG Elegant Gray

Prodajna cena RSD 8500

BrinG Kids

Prodajna cena RSD 2970

Dobrodošli na naš sajt

Poštovani partneri i naši prijatelji, želimo Vam dobrodošlicu na našem sajtu. Ovde možete dobiti osnovne informacije o tome šta mi radimo, na koji način možemo da pomognemo Vašem biznisu, kao i ko stoji iza predloga koje dobijate od nas. Sve Vaše sugestije, pitanja ili komentare smo veoma željni da čujemo –Read More