O nama

Fotografisano za magazin Sensa – foto Danilovic Dalibor

Da Vam se predstavim – ja sam Nela Kuprešak, osnivač i direktor Amfora DOO, a ujedno i idejni tvorac BrinG poklon paketa.

Amfora DOO posluje od 1993. godine, a od pre par godina se okreće razvoju novog inovativnog proizvoda koji smo nazvali BrinG.  

Da pojasnim….

Sigurno ste imali situaciju ( složićete se, više puta godišnje – bilo da je u pitanju posao ili nešto privatno ), za koju Vam treba poklon koji ćete dati. Uz najbolju organizaciju, takvu situaciju možete rešiti ( naizgled drugima ) vrlo lako i brzo. A pre toga – u glavi haos: gde da odem….šta da kupim…..parking….šta mi je još tu u blizini da ne moram na drugo mesto ako ništa ne nađem….upakovati poklon…..itd. Da ne pominjem još premišljanje oko toga da li ste pogodili ukus i očekivanja osobe kojoj nosite poklon, pa poneko preispitivanje da li ste dovoljno dobar poklon kupili i još što šta. Još ako nemate ideju …. ZOVI NEKOGA DA  DA IDEJU !!!

I u firmama slični problemi – mahom kruže manje više isti pokloni i sugorno ima nekog kome se poklon nije dopao. Zaista jeste teško pogoditi ukuse svih kada se poklanja većem broju ljudi.

Medjutim, da nije bilo puno takvih situacija – ne bi nastao ni BrinG!

Nova ideja, nov koncept, pa samim tim i niz mogućnosti za ispoljavanje originalnosti dok poklanjate. Navešćemo Vam samo neke benefite zašto je ovaj poklon dobar: izradjen je po vrlo visokim kriterijumima, brzo i lako dolazite do advekvatnog poklona ( bez obzira kome poklanjate i koji je povod u pitanju), unikatnog je izgleda i sadržaja, možete ga istoj osobi pokloniti više puta jer se sadržaj obnavlja dva puta godišnje, osoba koja dobije ovakav poklon ima mogućnost izbora (što znači da sigurno može naći nešto što voli i što će iskorisiti kao svoj poklon), prigodan u svakoj prilici, a možete ga poklanjati i ženama i muškarcima. Takodje je odlično rešenje za kompanije kao poklon zaposlenima, poslovnim partnerima ili posebnim klijentima.

Ima još mnogo toga, ali jedno je sigurno … ovakav poklon ima za cilj da osobi kojoj poklanjate što vernije prenese poruku koliko je posebna!

Na kraju – BrinG je sigurno POTPUNO DRUGAČIJI POKLON – a da li može i Vama da ulepša posebne trenutke, moraćete da procenite sami!